Menú
¡Llama gratis! 900 264 357

Curso de controlador de accesos del centro Giros by Criteria

Programa de Curso de controlador de accesos

Modalidad: Presencial
Inicio: A partir del 16/10/2023
Duración 60 horas
Horario: 8:30h a 13:30h
Localización: Barcelona

Descripción

Te prepararás en un entorno con garantías que te abrirá las puertas a un amplio entorno laboral.

Como controlador de acceso te encargarás de todo lo relativo a las funciones auxiliares, distintas a la seguridad privada, conserjería, comprobación de instalaciones, parking y control de tráfico.

A quién va dirigido

La formación está destinada a todas aquellas personas que deseen aprender todo lo relativo al control de accesos a entornos públicos.

Objetivos

La finalidad de la formación es proporcionarte los conocimientos jurídicos además de las técnicas de autocontrol, primeros auxilios y habilidades sociales dependiendo de las normas de los establecimientos abiertos al público, espectáculos y actividades recreativas.

Temario

1. Coneixements.

1.1. Normativa aplicable i les funcions del personal de control d’accés a determinats establiments d’espectacles i activitats recreatives, segons aquest Reglament.

1.2. Principi d’igualtat i prohibició de discriminació d’accés de les persones per motius de naixement, raça, sexe, religió, opinió, discapacitat, orientació sexual, identitat de gènere o qualsevol altra condició o circumstància social o personal.

1.3. Regulació del dret d’admissió de conformitat amb aquest Reglament.

1.4. Mesures de seguretat als establiments oberts al públic: plans de seguretat, plans d’autoprotecció, seguretat contra incendis, evacuació, assistència sanitària, farmaciola i infermeria, tot d’acord amb aquest Reglament i la resta de normativa aplicable.

1.5. Full de reclamacions: què és, dret del públic, quan s’ha de lliurar, model oficial i manera d’omplir-lo i obligació de disposar-ne, segons el que determinen aquest Reglament i la normativa específica en aquesta matèria.

1.6. Horaris de tancament, d’acord amb aquest Reglament i les ordres vigents del departament competent en matèria d’espectacles públics i activitats recreatives.

1.7. Persones menors i el seu accés als establiments oberts al públic, als espectacles i a les activitats recreatives. Prohibició de venda i subministrament de tabac i alcohol a les persones menors d’edat. Les discoteques de joventut. Tot d’acord amb aquest Reglament i la resta de normativa aplicable.

1.8. Prohibició d’armes i d’objectes potencialment perillosos als locals oberts al públic, d’acord amb aquest Reglament i la resta de normativa aplicable

2. Pràctiques:

2.1. Primers auxilis per atendre situacions d’assistència sanitària immediata.

2.2. Habilitats i destreses en la interactuació personal. Perfils de conductes de la clientela per prevenir situacions de riscos específics, i diversitat de les persones amb independència del lloc de naixement, raça, sexe, religió, opinió, discapacitat, orientació sexual, identitat de gènere o qualsevol altra condició o circumstància social o personal.

2.3. Comportaments de les persones quan es troben en estat d’embriaguesa per haver consumit alcohol o d’intoxicació per estupefaents o d’altres substancies.

2.4. Tècniques bàsiques d’autocontrol i de defensa personal, en situacions de necessitat extrema. Tècniques més adequades de control i seguretat en situacions generals i específiques que es produeixin en el sector.

Titulación obtenida

Una vez la formación haya llegado a su fin se hará entrega de un Diploma de aprovechamiento.

Requisitos

Para la realización del curso no se requiere de titulaciones previas.

Contacta ahora con el centro

Junglebox S.L. (Responsable) tratará tus datos personales con la finalidad de gestionar el envío de solicitudes de información requeridas y el envío de comunicaciones promocionales sobre formación, derivadas de tu consentimiento. Podrás ejercer tus derechos de acceso, supresión rectificación, limitación, portabilidad y otros derechos, según lo indicado en nuestra P. de Privacidad​